Fortnox och Briox

16.10.2018 kl. 09:27
Webbhuset Ab har gjort avtal med företaget Briox om att överföra alla Webbhusets bokföringskunder i Fortnox till Briox. I och med överföringen upphör Föreningsresursens stöd för användningen av Fortnox.

Fortnox ab har velat avsluta sin bokföringstjänst i Finland och ger över ansvaret till företaget Briox som har ett liknande webbaserat bokföringsprogram. Om det praktiska kring överföringen informerar Webbhuset ab som också ger ut licenserna för bokföringsprogrammet.

I och med detta upphör också Föreningsresursens och Svenska folkskolans vänners stöd för föreningsbokföringen i programmet Fortnox. Briox i Finland ger själv stöd till sina kunder i fortsättningen.

Om det förekommer problem vid överföringen kan ni kontakta Webbhuset ab:s support eller supporten för Briox: support@briox.fi

support@webbhuset.fi    010 324 8890

support@briox.fi     +358 (0)94 241 1150

Föreningsresursen tackar för samarbetet kring Fortnox.