Aktuellt

Inkomstregistret

Principerna för anmälning av löner, förskottsinnehållning och personalförsäkringar har förnyats från början av år 2019. Här ett sammandrag över vad det innebär.Läs mera »
21.03.2019 kl. 17:17

Fortnox och Briox

Webbhuset Ab har gjort avtal med företaget Briox om att överföra alla Webbhusets bokföringskunder i Fortnox till Briox. I och med överföringen upphör Föreningsresursens stöd för användningen av Fortnox. Läs mera »
16.10.2018 kl. 09:27

Kompletterad information om GDPR

SFV har publicerat mera information om EU:s dataskyddsreform. Ny är informationen om vad artikel 13 innebär och en modell för hur föreningarna kan beskriva sitt dataskyddsarbete. Läs mera »
27.04.2018 kl. 10:51

Om Föreningsresursen

 

Föreningsresursen är SFV:s webbplats för föreningskunskap.

Innehållet på Föreningsresursen, som utvecklats för finländska förhållanden, står fritt till förfogande på denna webbplats med vissa förbehåll: Vi ger dig rätt att selektivt använda materialet internt i egna presentationer eller i utbildningar du arrangerar för din organisation, om du uppger källan: "SFV:s föreningsresurs - foreningsresursen.fi". Bearbetningar eller derivativa verk får inte distribueras allmänt.
I praktiken: du kan citera materialet i eget material, men du får inte kopiera av stora delar av materialet för att skapa en egen webbplats eller egna kompendier/böcker av materialet.

Föreningsresursen har byggts upp av personalen och förtroendevalda på SFV

Frågelådan

Ställ frågor eller läs andras frågor och svar.
Till frågelådan »

Föreningskunskap på fem minuter

Vet du inte var du ska börja?
Börja här »


Fortnox helpdesk

Kört fast med bokföringen?
Till helpdesk »


Understödsansökningar i föreningar

PDF med råd och tips hur man ansöker om understöd.
Ladda ner »